Onze manege biedt een scala aan faciliteiten. Zo beschikken wij over maar liefst vier rijbanen (2 binnenbanen en 2 buitenbanen) en ruim 3,5 hectare weiland.

Gelijk achter het parkeerterrein ligt onze veelzijdige binnenrijbaan, voorzien van een grote tribune aan de lange zijde van de rijbaan. Vanuit de kantine heeft u zicht op de binnenrijhal en kan er onder het genot van een bakje koffie worden gekeken naar de activiteiten die plaatsvinden in de rijhal. Veel wedstrijden worden georganiseerd in deze hal.

Achter op ons terrein ligt de 20×60 binnenrijbaan. Door de afmetingen is deze rijbaan uitermate geschikt voor springlessen en springwedstrijden. Ook worden hier dressuurwedstrijden vanaf de klasse Z georganiseerd.

Naast de nieuwe binnenrijbaan ligt de grote 20 x 60 all weather buitenrijbaan. Bij slechte weeromstandigheden blijft de bodem van deze rijbaan goed begaanbaar.

Naast de 20 x 40 binnenrijhal ligt een buitenrijbaan met dezelfde afmetingen. Deze rijbaan is voorzien van hoge hekwerken en is daarom extra veilig voor de onervaren ruiters. In de zomermaanden worden hier vaak lessen in de buitenlucht verzorgd.

In onze kantine met uitzicht op de binnenrijhal kunt u genieten van een kopje koffie met wat lekkers. Daarnaast zijn er naast broodjes en snacks regelmatig verse soepen verkrijgbaar.

De manege beschikt over diverse wasplaatsen, een hoefsmidplaats, een stapmolen, een longeercirkel en een aantal paddocks.

Share This