Faciliteiten

Onze manege biedt een scala aan faciliteiten. Zo beschikken wij over maar liefst vier rijbanen (twee binnenrijbanen en twee buitenrijbanen) en ruim 3,5 hectare weiland.

paddock manege de Mustang

Gelijk achter het parkeerterrein ligt onze veelzijdige 20x40m binnenrijbaan met LED-verlichting, voorzien van een grote tribune aan de lange zijde van de rijbaan. Vanuit de kantine heeft u zicht op de binnenrijhal en kan er onder het genot van een bakje koffie worden gekeken naar de activiteiten die plaatsvinden in de rijhal. Veel wedstrijden worden georganiseerd in deze hal.

Achter op ons terrein ligt de 20x60m binnenrijbaan met LED-verlichting. Door de afmetingen is deze rijbaan uitermate geschikt voor springlessen en springwedstrijden. Ook worden hier dressuurwedstrijden vanaf de klasse Z georganiseerd.

Naast de 20x40m binnenrijbaan ligt een buitenrijbaan met dezelfde afmetingen. Deze rijbaan is voorzien van hoge hekwerken en is daarom extra veilig voor de onervaren ruiters. In de zomermaanden worden hier vaak lessen in de buitenlucht verzorgd.

In onze kantine met uitzicht op de binnenrijbaan kunt u genieten van een kopje koffie met wat lekkers. Naast broodjes en snacks zijn er regelmatig ook verse soepen verkrijgbaar.

stapmolen manege de Mustang

De manege beschikt over diverse poets- en wasplaatsen met warm en koud water, een stapmolen, longeercirkel, twee longeer-/ losgooibakken en 10 paddocks.

Verder beschikt de manege over een overdekte hoefsmidplaats en verharde parkeerplaatsen voor de trailer.