Staplessen

Hallo jonge ruiter!

Heb je zin om onze lieve pony’s te ontmoeten op Manege De Mustang? Voor maar € 10,- per les beleef je het plezier van paardrijden en maak je nieuwe vriendjes, zowel op twee als op vier benen!

Als je tussen de 4 en 6 jaar oud bent, kun je bij ons op een veilige en leuke manier beginnen met de wereld van de pony’s te ontdekken. Onze staplessen duren ongeveer een half uurtje waarin je oefent om met een pony te lopen, op een pony te zitten en samen een rustig rondje door de rijbaan te maken. Ook kunnen we figuurtjes gaan lopen of spelletjes voor de balans en het vertrouwen doen, maar vooral plezier hebben staat bovenaan.

Er moet wel een grotere vriend/vriendin of ouder/verzorger meekomen, iemand van 12 jaar of ouder, die jouw pony kan vasthouden terwijl jij rondstapt. Maar maak je geen zorgen, onze lieve instructeurs zijn ook dichtbij om je te helpen en om alle paardengeheimen met je te delen.

Na de les mag je de pony’s een dikke knuffel geven als dank voor de fijne rit en voor de les is er de mogelijkheid om een pony te poetsen.

Dus, doe je laarzen aan en kom snel voor een superleuke eerste les ponyplezier. We kunnen niet wachten om jou te zien.

Tot gauw,

Manege De Mustang

Meer informatie over de staplessen op Manege de Mustang of aanmelden voor een staples?
Stuur een mail met de naam en geboortedatum van de jonge ruiter en een telefoonnummer naar info@manegedemustang.nl.

******* De staples waarvoor aangemeld kan worden: *******

10 februari 2024
16 maart 2024
13 april 2024
18 mei 2024
15 juni 2024

*******De les is vanaf 14.45 uur. De exacte tijd is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en wordt via de mail bevestigd*******

Overige datums zullen t.z.t. bekend worden gemaakt op deze pagina en de socials.