Kinderfeestjes

Op Manege de Mustang is het mogelijk om je kinderfeestje te vieren! Op woensdag, vrijdag en zaterdag kan er een jarige Job of jarig Jetje bij ons tussen de pony’s komen feesten. We hebben verschillende mogelijkheden voor onvergetelijke feestjes, zowel voor kinderen met rijervaring, als voor kinderen die nog nooit op een pony hebben gezeten.

Extra opties

Verleng uw Mustang feestje door middel van:

Huur van een luchtkussen € 20,00 per feestje. Het gebruik is geheel op eigen risico (alleen mogelijk van april t/m september)

Hoefijzers verven € 5,00 p.p.

Feestjes zijn mogelijk op woensdag, vrijdag of zaterdag o.b.v. beschikbaarheid.

Meer informatie over een kinderfeestje op Manege de Mustang of aanmelden voor een kinderfeestje? Stuur een mailtje naar info@manegedemustang.nl.

Heeft u thuis een feestje?

Wij verhuren een luchtkussen voor € 50,00 per dag plus € 10,- bezorgkosten in de Hoeksche Waard. Het gebruik is geheel op eigen risico. De huurder is zelf aansprakelijk voor schade die is ontstaan aan personen en/of goederen tijdens het gebruik van het springkussen. Het springkussen dient schoon, droog en zonder schade te worden ingeleverd. Mocht dit niet zo zijn dan brengen wij de kosten hiervoor in rekening bij de huurder.