Wedstrijden

Op Manege de Mustang worden regelmatig, op ieder niveau, wedstrijden georganiseerd.

FNRS Wedstrijden

Als je op een manegepaard/pony rijdt en het leuk vindt om af en toe een wedstrijd te rijden, kun je meedoen met de FNRS wedstrijden. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de rijvereniging. Door het leuke, toegankelijke systeem van de FNRS-proeven zijn deze wedstrijden zowel geschikt voor ruiters die nog niet zo lang paardrijden, als voor (ver)gevorderde ruiters.

Iedere maand organiseren wij FNRS wedstrijden. Iedere ruiter die in het bezit is van een ruiterpaspoort en minimaal lesniveau 3+ heeft bereikt mag aan deze wedstrijden meedoen. Ook organiseren wij elk jaar op tweede pinksterdag onze zogenaamde ‘pinksterwedstrijd’. Een hele leuke dag voor alle ‘Mustangruiters’ want voor deze wedstrijd hoef je niet aan bepaalde eisen te voldoen en dus kan iedereen meedoen!

Neem een kijkje op onze evenementenpagina voor een overzicht van voorlopig geplande FNRS wedstrijden.

Meer informatie over FNRS wedstrijden kun je vinden op www.fnrs.nl.

KNHS Wedstrijden

Als je meer ervaren wordt in het paardrijden wil je misschien wel wedstrijden gaan rijden. Op onze manege worden regelmatig officiële wedstrijden georganiseerd. Wil je echte wedstrijden gaan rijden? Dan moet je een startdocument aanvragen. Dit kun je doen op www.mijnknhs.nl.

Meer informatie over KNHS wedstrijden vind je op www.knhs.nl.