Ter versterking van ons instructieteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste instructeur/instructrice, die beschikbaar is om in te vallen bij ziekte of vakantie van collega’s. In overleg zorg je voor vervanging op alle dagen van de week behalve zondag. Naast deze invaluren zijn, indien gewenst, in overleg ook vaste wekelijkse uren bespreekbaar.

Als instructeur/instructrice bij Manege de Mustang geef je groeps- en privélessen aan ruiters en amazones van alle leeftijden en niveaus. Dierenwelzijn en professionaliteit zijn voor ons erg belangrijk.

Functie-eisen:

• Affiniteit met kinderen, maar ook met volwassenen

• Actief (geweest) in de wedstrijdsport

• In het bezit van een ORUN-diploma

• Ervaring met lesgeven is vereist!

• Voorkeur voor ZZP-er

Wil je ons team komen versterken?
Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar administratie@manegedemustang.nl.